ОВЕН Не сте склонни да се срещате с непознати хора, които

...
ОВЕН Не сте склонни да се срещате с непознати хора, които
Коментари Харесай

Хороскопът на Алена: Лъвовете да очакват финансови предложения, Девите да бъдат търпеливи

ОВЕН 

Не сте склонни да се срещате с непознати хора, които са обсебили съзнанието на ваши другари и виждате изменени в отрицателна посока. Откажете тази среща. Не пътувайте. Бъдете търпеливи с сътрудниците си. Заемете се със дилемите си и триумфът ще ви следва по петите. Приходите няма да закъснеят. Все още сте завладени от страсти поради рецесията в персоналния си живот, скъпи дами и сте покрай обезсърчение. Постепенно осъзнавате грешките си и повода за неналичието на полов живот в последните дни.

ТЕЛЕЦ

Трудно ще допуснете финансови загуби, тъй като няма по какъв начин да ви изнудят да харчите пари за ненужни покупки за дома или за капризите на децата си. На работното място триумфът е с вас. Разговорите с деловите ви сътрудници са затруднени. Няма да донесат предстоящите резултати. Бъдете толерантни към сътрудниците си. Очаквайте финансови приходи. Не сте се справили с проблемите в персоналните си връзки. Изходът не е в невярност от ваша страна, а в диалози и изясняване на претенциите. Не разчитайте на възобновена естетика и полови наслаждения, тъй като сте се провалили поради вашето държание.

БЛИЗНАЦИ

На работното място отхвърлете до обед дилемите си и завършете стартирана преди време работа. Решили сте вечерта да посетите ваши другари, само че без фамилията си, а това ще ги изнерви и тормози. Обещайте им, че няма да закъснявате доста и за вечеря ще сте си вкъщи. Бъдете деликатни както в думите, по този начин и в постъпките си. Не ви поучавам да сте нападателни и сериозни към околните си. Ако не сте тактични и не ги изслушвате търпеливо ще ги отдалечите от себе си. Интимната ви половинка не е подготвена за полови удоволствия.

РАК

Обърнете внимание на трудностите по пътя си, тъй като те са предизвестие. Всеки опит да блеснете и да надскочите себе си ви вреди и срутва престижа ви поради позволените непоправими неточности.  Не пътувайте, с цел да не обидите вашите близки че не сте се прибрали вкъщи, с цел да посрещнете родственици, които сте поканили. Вашата брачна половинка е отвън себе си от терзание поради интригите, с които я засипват ваши злонамерени родственици. Докажете верността и възприятията си, а по-късно се отдайте на полови наслаждения.

ЛЪВ

Очаквайте настоятелен оферти посредством които ще се доберете до бъдещи финансови триумфи, само че не се втурвайте през глава да ги приемате, в случай че не сте ревизирали достоверността им. Стабилизирайте материалното си положение. Започнете работа по ваши остарели планове, като след ден-два може да ги прегледате още веднъж и да планирате времето си. Проявете еластичност в диалозите с околните си, с цел да си спестите проблемите вкъщи, благи дами. От вас зависи дали ще се лишите от сантименталните мигове и половите удоволствия.

ДЕВА

Ще се справите със дилемите си с лекост до обед, в случай че сте търпеливи и най-много виновни. Не допускайте неуспех в начинанията, които може да започнете следобяд. Планирайте за идната седмица деловите диалозите с управлението, в случай че би трябвало да получите документално позволение за пускане на нов план. Отново се сблъсквате с проблеми в персоналните връзки. Семейните да извърнат внимание на сътрудниците си и на децата си. Покажете им, че ги обичате. С положителното си отношение ще си спечелите заслужени сантиментални мигове и полови удоволствия.

ВЕЗНИ

Новите запознанства в този ден са източник на приятни страсти, които ще ви заредят с положително въодушевление. Радват ви доходи от търговия. Нетърпението в държанието към околните ви е ваш зложелател. Всичките ви професионални хрумвания ще бъдат подкрепени от сътрудниците ви, в случай че ги поднесете умерено и без опит да наложите мнението си. Несемейните ще срещнат подобаващия сътрудник. Не се отдавайте на полови удоволствия, в случай че не сте сигурни в възприятията си. Естествено това условие не важи за фамилните дами.

СКОРПИОН

Променливото ви въодушевление подбудено от страстта може да ви обвърже с несъответствуващи хора. Интуицията ви пази от провали на работното място. Намеренията ви да постигнете професионални триумфи няма да се осъществят, тъй като сте позволили неточности, които би трябвало да поправите. Обърнете внимание на връзките си в фамилията. Избягвайте по опция новите запознанства, макар, че ще ви бъде мъчно да им устоите. Привлечени сте от сексапила на новото си завладяване, само че не бързайте да се отдавате на секс повлияни от алкохолното замайване.

СТРЕЛЕЦ

Не пропускайте опцията за нови потребни срещи, обещаващи ви триумф в материално отношение.  Бъдете виновни към обещанието, което сте дали на ваш сътрудник и му помогнете. Задълбочаването върху вашите дилемите на работното място и умеенето ви да разпределите вярно времето си, ще ви донесат триумф и в този ден. Очакват ви разправии с околните ви поради отводът ви да монтирате охранителна система в дома си, тъй като имате възрастни родители и сте сигурни, че те няма да се оправят с нея. Вечерта сте най-черните в очите им и няма да ви дадат опция да изживеете полови наслаждения.

КОЗИРОГ 

Помислете върху случилото се през миналите дни от началото на месеца. Говорете искрено с сътрудниците и околните си и изяснете аргументите за тяхното отдалечаване. Не се съгласявайте на спомагателна, натоварваща ви работа, даже и в случай че е доходна. Рискувате да се неуспехите и да съсипете настроението си. Поговорете с околните си, даже и в случай че сте достигнали стадия на неспособност да си поддържате връзка умерено. В един миг би трябвало да изясните дали ще имате взаимно бъдеще и бракът ви ще се запази или би трябвало да се разведете, поради изневярата и неналичието на полов живот.

ВОДОЛЕЙ

Проявете нерешителност в общуването с непознати. Пазете се от спор поради отводът ви да деянията схващане към околните си. Тактът е наложителен. Не е добре да обмисляте промяна на специалността си или на вашето работно място, тъй като ви липсва професионална подготовка. Вечерта обърнете внимание на фамилията си и на брачния си или съкровен сътрудник, тъй като отдалечаването може да докара до разлъка. Сексуалните удоволствия са вашето хапче за положително въодушевление. Не се лишавайте от тях.

РИБИ

Не е изключено поради непланирани покупки за дома да претърпите загуби. Запазете положителното си въодушевление. Трудностите на работното ви място са преодолими и не заслужават вниманието ви. Ако желаете триумфът да бъде с вас, не пропускайте положителните благоприятни условия за доходна работа, дарени ви от Съдбата. Предупреждавам ви за непредвидена препирня поради ревнивост от страна на колегата ви, само че по ваша виновност. Бъдете благи и докажете невинността си с красиво подредена маса, вкусна вечеря, хубаво вино и полови наслаждения.

trud.bg

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР